Boerderijwinkel “ De Witte Schuur “: Met elkaar en voor elkaar

Over de vraag of het niet leuk zou zijn om in de Wereldwinkel Culemborg een paar mooie producten uit de Boerderijwinkel aan te bieden, én omgekeerd, hoeft Anita Hol niet lang na te denken. “Natuurlijk is dat leuk!” Mogelijkheden zien in plaats van problemen lijkt wel het motto van de winkelmanager van Zorgboerderij De Witte Schuur. Ze leidt ons rond in ‘haar’ boerderijwinkel langs het unieke en verrassend uitgebreide assortiment. Veel artikelen worden zelf geproduceerd, maar de winkel is zó’n succes dat aanvullingen vanuit de streek hard nodig zijn. Daar past een eerlijk product van de Wereldwinkel mooi tussen vindt ze.  En omgekeerd past het concept van de Zorgboerderij ook helemaal bij het profiel van de Winkelwinkel: bijdragen aan een menswaardig bestaan en een leefbare wereld voor iedereen.

“Met elkaar en voor elkaar” – dat is waar het ons om gaat zegt Marian Bassa (zij is bakster en doet de sales), Vol enthousiasme laat ze  ons alle bedrijfsonderdelen van Zorgboerderij De Witte Schuur zien. Ze is er duidelijk thuis als een vis in het water. “Ik heb nergens met zóveel voldoening gewerkt als ik hier doe – elke dag blije gezichten om me heen!”  In de bakkerij worden we verwend met zelfgebakken lekkernijen, die ook aan veel externe klanten geleverd worden (zoals het Weescafé), “Het is belangrijk dat mensen hier een leuke en zinnige dag hebben, dat ze mee kunnen doen en trots op hun werk zijn”.  Het activiteitenaanbod en de manier van werken en begeleiden zijn daar helemaal op gericht – en dat het werkt is te merken aan iedereen die we ontmoeten!

Als Wereldwinkel Culemborg zijn we er dus trots op om in onze winkel een paar mooie eigen producten van de Zorgboerderij te mogen aanbieden. En natuurlijk ook dat de Boerderijwinkel “De Witte Schuur” twee fijne soorten van onze Café de Origen  wil verkopen: Aroma snelfilter en Espresso bio bonen.

Reken maar dat dát zuivere koffie is….!

Boerderijwinkel “ De Witte Schuur “ | Prijsseweg 16, 4105 LE Culemborg | 06-13167961 | www.de-witteschuur.nl