Welkom bij

Wereldwinkel Culemborg

Wereldwinkel Culemborg op social media
Wilt u als eerste op de hoogte zijn van nieuwtjes, acties en aanbiedingen? Volg ons op Twitter en  Facebook. Zo heeft u de Wereldwinkel Culemborg heel dichtbij.

Twitter
Volg ons op Twitter @Wwinkel_cborg

Facebook
Like ons op Facebook en praat mee over de Wereldwinkel Culemborg. Doe mee aan leuke acties en aanbiedingen. Vind de Wereldwinkel Culemborg op Facebook.

Openingstijden
maandag t/m donderdag 13.00-17.00 uur
vrijdag en zaterdag         10.00-17.00 uur

Welkom bij Wereldwinkel Culemborg !

De Wereldwinkel Culemborg is al sinds 1972 een unieke en inspirerende winkel met bijzondere producten uit niet-westerse culturen. Het originele en brede assortiment is afkomstig uit Afrika, Azië en Latijns-Amerika. Je vindt hier smakelijke levensmiddelen van een hoge kwaliteit zoals koffie, thee, chocola, cacao en honing. Voor een maaltijd met een buitenlands tintje kun je marinades, chutneys of andere zuidelijke lekkernijen proberen.

Ook voor fraaie cadeaus met een bijzonder ontwerp en design ben je bij de Wereldwinkel op het juiste adres. Van fraaie zilveren sieraden, zijden sjaals, woonaccessoires tot kunstnijverheid en wierook.

De producten worden geproduceerd en verhandeld met respect voor mens en milieu. Met je aankoop bevorder je de eerlijke handel en steun je de ontwikkeling van handwevers, zilversmeden, koffieboeren en pottenbakkers een vele anderen zodat zij in een duurzaam en zelfstandig bestaan voor zichzelf en hun familie kunnen voorzien.